Victorie clară în ultimul meci acasă din acest sezon!

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat duminică o victorie categorică în partida contra grupării bucureștene CS Dinamo, scor 37-28. Pentru juniorii  pregătiți de Vali Popescu a fost ultimul meci din acest sezon de pe teren propriu.

Juniorii lui Vali Popescu și-au propus să încheie seria meciurilor de pe teren propriu din acest sezon, cu o victorie.  Și au învins pe Dinamo București, echipă în fața căreia gorjenii aveau de luat și o revanșă. Prima repriză a fost ceva mai echilibrată, dar cu un plus pentru CSM Târgu Jiu. Gorjenii au dominat repriza secundă și s-au impus la +9 pe tabelă, scor 37-28. Cu această victorie, CSM Târgu Jiu și-a asigurat locul 4 în Grupa 3 Valoare.

Antrenorul Vali Popescu a fost pe deplin mulțumit de atitudinea și dorința jucătorilor săi de a câștiga acest meci.

”Am câștigat azi în fața unei echipe puternice și sunt foarte mulțumit de atitudinea băieților și de mobilizarea lor. A fost un meci în acre au arătat că și-au dorit să câștige și categoric cred că meritau. Din păcate, nu mai avem șanse de calificare, dar am arătat că suntem o echipă foarte bună, care cu siguranță merita să fie la Turneul Final”, a precizat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul Vali Popescu.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu 1g, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu 6g, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 3g, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu 10g, Mihnea Ciobanu 2g, Vlad Călinoiu 5g, Robert Guran 6g, Cătălin Popescu 4g. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI 3

EDIȚIA 2023-2024

FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 8

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 21 APRILIE 2024, ORA 13.00

CSM TÂRGU JIU – CS DINAMO BUCUREȘTI 37-28(15-13)

Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: