Panterele, felicitate și la eșec!

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 20 aprilie, în prima etapă a returului din Grupa 3 Valoare, scor 21-28, cu ACS Transilvania Brașov. Meciul a contat pentru etapa a 7-a din Grupa 3 Valoare în care „panterele” au punctat doar la capitolul experiență.

Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu și-au reluat seria meciurilor din Grupa 3 Valoare, cu o partidă disputată pe teren propriu, contra ACS Transilvania Brașov. Pentru handbalistele Paulei Martinescu a fost primul meci din retur în care nu au reușit să se impună dar au mai căpătat experiență.

Jocul s-a terminat cu scorul de 21-28 iar antrenoarea Paula Martinescu a pus înfrângerea și pe seama oboselii acumulate de jucătoarele titulare pe parcursul acestui sezon. Antrenoarea echipei din Târgu Jiu a văzut însă și partea plină a paharului după această înfrângere, și anume faptul că unele jucătoare din lot cresc de la meci la meci este un lucru îmbucurător în perspectiva viitorului sezon.

”Joc de uzură astăzi, fără rezultate remarcabile, doar faptul că din spate vin câteva jucătoare cu ambiție, este un aspect care ne încurajează pentru anul viitor. Vom continua să ne antrenăm, să lucrăm la ceea ce ne lipsește momentan și pe viitor sperăm să îmbunătățim performanța din acest sezon. S-a văzut și o ușoară stare de oboseală a titularelor, lucru care este și normal, pentru că ele au susținut în acest an competițional peste 30 de partide oficiale și amicale, iar procentajul victoriilor a fost de peste 75%, iar pentru această performanță sunt mândră de ”panterele” mele și le felicit!”, a spus, pentru csmtargujiu.ro, Paula Martinescu, antrenoarea echipei de  Junioare 3 a CSM Târgu Jiu.

Etapa viitoare, pe 27 aprilie, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul liderului, CSM Corona Brașov.

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Ana Bîrlete 1g, Cleopatra Pîslaru 4g, Raisa Pagnejer 9g, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 1g, Sara Dungă, Yasmina Sfiea, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 3g, Antonia Vîrțan 1g, Maria Cojocaru, Carla Logăscu 2g, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3

EDIȚIA 2023-2024

FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 7

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024, ORA 12.30

CSM TÂRGU JIU – ACS TRANSILVANIA BRAȘOV 21-28(11-18)

Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: