CSM Slatina a învins ACS Viitorul Târgu Jiu și s-a salvat de la retrogradare!

Sâmbătă s-a consumat încă o etapă din play-out-ul Ligii 2, a patra din cele șapte, iar în urma rezultatelor înregistrate s-a tras linie în privința a două echipe din Grupa B, ultimele care încă aveau semne de întrebare în acest final de sezon. CSM Slatina a învins, pe teren propriu, pe ACS Viitorul Târgu Jiu, și s-a salvat de la retrogradare.

În Grupa B a play-out-ului, ultima echipă care și-a asigurat menținerea în Liga 2 și pentru următorul sezon este CSM Slatina care a învins pe ACS Viitorul Târgu Jiu. În schimb, CS Tunari a bifat retrogradarea matematică și ia calea Ligii 3 după doar un sezon în eșalonul secund.

În Grupa B a play-out-ului, Chindia și Steaua au remizat la Târgoviște, scor 0-0, CS Tunari a pierdut acasă, la Buftea, jocul cu Concordia, scor 1-2, iar CSM Slatina s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, contra celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu.

În aceste condiții, ultimele necunoscute au fost clarificate. CSM Slatina s-a distanțat la 12 puncte de CS Tunari, cu trei meciuri rămase de fiecare, astfel că trupa lui Daniel Oprescu și-a asigurat și ea menținerea în Liga 2, în timp ce cea preluată nu cu mult timp în urmă de Dan Alexa a retrogradat matematic.

Astfel, în Grupa B, Steaua, Chindia Târgoviște, Concordia Chiajna, ACS Viitorul Târgu Jiu și CSM Slatina și-au și-au asigurat menținerea în Liga 2 și pentru noul sezon, cel puțin din punct de vedere sportiv, iar Progresul Spartac și CS Tunari au retrogradat.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: