Au pierdut la limită, scor 32-33, cu ACS Ștefan Birtalan

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut la limită, în deplasare, scor 32-33, meciul cu ACS Ștefan Birtalan București. La pauză, gorjenii conduceau cu 14-13 în partida care a contat pentru etapa a 7-a din G3V.

Juniorii 3 CSM Târgu Jiu s-au deplasat la mijlocul acestei săptămâni la București, pentru o nouă confruntare din G3V. În Sala Antilopa, gorjenii s-au duelat cu ACS Ștefan Birtalan, în încercarea de a se apropia de locurile fruntașe din clasament, care duc spre faza superioară a competiției.

„Meciul a fost unul foarte echilibrat, în care cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere. Gorjenii au intrat la pauză în avantaj, scor 14-13. Gazdele au replicat în partea secundă, iar meciul mergea spre un rezultat de egalitate, dar gruparea din București a dat lovitura cu câteva secunde înainte de finalul meciului. S-a terminat 33-32, deși după aspectul jocului, un rezultat de egalitate era mult mai echitabil’, se arată în cronica meciului de pe csmtargujiu.ro.

Meciul s-a jucat într-o sală fără tabelă cu timp, jocul fiind afectat de multe ori din cauza acestui aspect, ceea ce a generat supărarea antrenorului gorjean. Vizibil afectat de cele întâmplate pe parcursul partidei de la București, antrenorul Vali Popescu vrea să vadă filmarea meciului pentru a trage unele concluzii suplimentare.

Chiar dacă au pierdut, antrenorul gorjean și-a felicitat băieții pentru modul cum au abordat partida. ”Nici nu știu ce să mai spun după un asemenea meci, pierdut la un gol diferență, într-o sală fără tabelă cu timp. Aștept să văd filmarea meciului. Băieții au făcut tot ce se putea face, vreau să-i felicit pentru cum au abordat meciul. S-au mobilizat exemplar, au avut perioade bune de joc”, a spus antrenorul Vali Popescu pentru sursa citată.

Etapa viitoare, duminică, 21 aprilie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu Dinamo București. Meciul va începe la ora 13.00 și este ultimul meci acasă din acest sezon pentru juniorii 3.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Narcis Popescu, Ianis Penescu, Adelin Negrea, David Popară, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 7g, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu 9g, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu 2g, Robert Guran 6g, Cătălin Popescu 8g. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI 3

EDIȚIA 2023-2024

FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 7

BUCUREȘTI, SALA ANTILOPA

JOI, 18 APRILIE 2024, ORA 12.30

ACS ȘTEFAN BIRTALAN BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 33-32(13-14)

Vizualizări: 991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: