Victoria, singura variantă pentru Gilortul la Filiași

Gilortul înfruntă, vineri, de la ora 18:00, formația CSO Filiași, într-o partidă în care echipa din Cărbunești pleacă cu șansa a doua, în etapa a VII-a din play-off. Elevii lui Mario Găman nu au altă opțiune decât victoria pentru a mai păstra șanse la locul doi.

„Gilortul nu a câștigat niciodată la Filiași, dar poate acum este momentul ca băieții noștri să o facă deoarece este singura soluție de a mai păstra șanse în lupta pentru locul 2”, este încurajarea transmisă de Gilortul pe pagina oficială pentru jucătorii echipei gorjene.

În continuare, lotul pregătit de Mario Găman și Boby Staicu este unul subțiat din cauza accidentărilor, patru dintre titulari având șanse minime de a evolua la Filiași. Fiind un meci decisiv, tehnicienii gorjeni caută soluții pentru a putea face față problemelor cu care se confruntă și pentru a forța victoria.

De cealaltă parte CSO Filiași vine cu un moral bun, după egalul de la Severin. CSM Deva și-a asigurat locul în barajul semifinal pentru Liga 2. O victorie a doljenilor în fața Gilortului ar asigura și prezența acestora la baraj încă din acest weekend sau mai au varianta ca Gilortul să nu obțină mai mult de 6 puncte decât filieșenii în ultimele 3 partide. Gilortul mai poate obține locul doi doar dacă învinge Filiașiul și obține cu 3 puncte mai mult decât adversarii în ultimele 2 etape.

Partida dintre ACSO și Gilortul va fi arbitrată de Vasile Buzea – Victor Făinaru și Roxana Ivanov (toți din Giurgiu).

Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: