Veste bună pentru studenţi: Echipa de handbal a UCB revine în Sala Sporturilor

UCB Târgu Jiu va reveni din noul sezon acolo unde a evoluat la înfiinţare, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Formaţia universitară s-a aflat în pribegie timp de un an, jucând în sala de sport din satul Bîlta, comuna Runcu.

Echipa de handbal a UCB Târgu Jiu va reveni din noul sezon în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, după ce timp de un an a disputat jocurile oficiale la Bîlta. Anunţul a fost făcut de directorul UCB Târgu Jiu, Virgil Popovici, care a spus că echipa universitară revine acolo unde îi este locul: „Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu revine acolo, unde îi este locul, în Sala Sporturilor din Municipiului Târgu Jiu!”

Clubul universitar UCB Târgu Jiu a reuşit să obţină, în timp util, acordul Primăriei Târgu Jiu pentru a-și desfășura meciurile de pe teren propriu în sala în care a evoluat de la înfiinţare, Sala Sporturilor din Târgu Jiu. În urmă cu un an acest acord, solicitat oficial de UCB, a venit mult prea târziu, după termenul limită dat de FRH pentru prezentarea şi omologarea sălilor de joc.


În acest sezon UCB are un lot mult mai puternic, după ce a perfectat numeroase transferuri, şi are un obiectiv mai îndrăzneţ, clasarea pe primele trei locuri, anunţându-se deja meciuri atractive de handbal masculin în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: