Robert Bălăeţ, fără concurenţă pe postul de director al CSM

Actualul director al CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a fost singurul care a declarat că va concura pe post la concursul organizat de Primăria Târgu Jiu în această lună. După selecţia de dosare un singur candidat a fost declarat admis, acesta fiind singurul care s-a şi înscris la concurs.

Postul de director al Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a fost scos la concurs în această lună de către Primăria Târgu Jiu. Acesta era ocupat de jumătate de an, cu delegare, de fostul director Robert Bălăeţ, al cărui mandat expirase de câteva luni, după cum a precizat primarul Marcel Romanescu.

În urma selecţiei de dosare pentru doritorii să ocupe acest post, marţi s-a publicat rezultatul, fiind declarat admis singurul candidat înscris la concurs. Singurul care declarase anterior că se va înscrie la concurs, şi care îndeplinea criteriile speciale impuse cu această ocazie la concurs, a fost chiar directorul interimar Robert Bălăeţ, devenit între timp şef serviciu Secţii Sportive din cadrul CSM.

Bălăeț a precizat anterior selecţiei de dosare că va participa la examen, iar dacă nu va câștiga nu are emoţii pentru că va rămâne în cadrul clubului, pe postul de șef serviciu. „Voi depune dosarul, este un concurs normal. Mandatul meu a expirat, a trecut foarte repede. Normal că o să mă înscriu pentru că nu pot să las în urmă ... să vedem ce va fi. Mergem la examen şi cel mai bun să câştige, nu mă interesează ce va fi. Normal, dacă o să câştig o să-mi dau demisia de pe postul de şef serviciu, dacă nu o să rămân acolo ”, spunea actualul şef serviciu Secţii Sportive din cadrul CSM Târgu Jiu.

Concursul pentru postul de director al CSM va avea aşadar un singur candidat, se va desfăşura la sediul Primăriei Târgu Jiu şi va consta în două probe: proba scrisă, programată în data de 26 iulie, ora 10:30, şi proba interviu, la o dată ce va fi comunicată odată cu rezultatele probei scrise, în termenul legal de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Galerie foto


Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: