ACS Viitorul Târgu Jiu, două meciuri amicale în aceeaşi zi

ACS Viitorul Târgu Jiu are programate pentru miercuri două meciuri amicale, unul dimineaţa şi altul după-amiază. Cel puţin aşa a informat saptamanamehedinteana.ro, care a anunţat şi faptul că ACS Viitorul ar fi jucat un meci amical în week-end cu Viitorul Şimian.

"Reunită în urma cu 10 zile, Viitorul Șimian a disputat sâmbătă primul amical al verii", a informat saptamanamehedinteana.ro, adversarul fiind ACS Viitorul Târgu Jiu. Echipa pregătită de Florin Stângă nu a anunţat nimic despre acest meci amical, nici că ar fi programat şi nici rezultatul acestuia.
ACS Viitorul a disputat astfel două jocuri de verificare de la debutul pregătirii, primul fiind pierdut în deplasarea de la Slatina, scor 1-0 pentru gazdele de la CSM. Al doilea amical a fost cel din week-end cu formaţia de Liga 3 Viitorul Şimian, pe care ACS Viitorul ar urma să o întâlnească şi miercuri, de la ora 18:00, pe terenul de la Severin. „Cele două echipe se vor reîntâlni miercuri, 20 iulie, cu începere de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Pe lângă amicalul cu Viitorul Șimian, echipa gorjeană va mai juca miercuri, dar de la ora 11:00, la Târgu Jiu, cu Viitorul Dăești, iar sâmbătă va întâlni CS Comunal Șelimbăr. Pe 30 iulie va juca din nou cu CSM Slatina, dar la Târgu Jiu”, a informat sursa citată, clubul ACS Viitorul neavând nici o comunicare cu privire la meciurile de pregătire din această vară.

Nici formaţia de Liga 3 din Mehedinţi nu a anunţat oficial acest amical de miercuri, dar Viitorul Dăeşti confirmă faptul că va juca miercuri cu ACS Viitorul Târgu Jiu, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: