Veste bună pentru două mii de angajați ai CE Oltenia

Salariații Complexului Energetic Oltenia care au contracte de muncă până la sfârșitul anului ar putea răsufla ușurați. Sindicatele anunță că Directoratul companiei are în plan să le prelungească încă un an contractele de muncă. 

La ședința dintre sindicate și administrație, reprezentanții salariaților au ridicat această problemă din nou. Au primit asigurări că le vor fi prelungite contractele acestor salariați. 

Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, a anunțat că ar putea fi semnate noi contracte pe un an, însă toate sindicatele insistă pentru ca oamenii să fie puși să semneze contracte pe o perioadă nedeterminată mai ales că fără ei, activitatea riscă să se blocheze.

„Punctul de vedere al Directoratului a fost acela că oamenii vor continua activitatea și în 2024. Cel puțin cu un an li se vor prelungi contractele. Dorința noastră este ca acești salariați să beneficieze de contracte pe perioadă nedeterminată. Fără aportul acestor salariați, efectiv activitatea s-ar bloca în Complexul Energetic Oltenia”, a mai declarat Gabriel Căldărușe, într-o emisiune la Tele3.

Vizualizări: 6,814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: