Va scoate piața la licitație 

O piață nouă, construită de autorități în urmă cu 10 ani, stă închisă din lipsă de comercianți. Rar, câte un producător își mai vinde produsele aici, iar din acest motiv autoritățile vor să o dea unui agent economic care să-și desfășoare aici activitatea.


Este vorba de piața din comuna gorjeană Cătunele, unde autoritățile au investit în urmă cu 10 ani nu mai puțin de 190.000 de lei. Practic acești bani au fost cheltuiți degeaba pentru că piața este nefuncțională.


"Noi am vrut să facem un parteneriat public-privat, dar ne-a cam încurcat legislația. Toată piața cam stă închisă pentru că pensionarii din Cătunele au pensii mari, nu stau ei la piață. Se mai duce câte un țăran să vândă câte ceva, în rest stă închisă.  Anul trecut am avut un singur producător care a vândut în toată piața", a povestit Florinel Țuilă, primarul din comuna Cătunele.


Autoritățile locale vor să scoată piata la licitație. "Este păcat să nu fie folosită. Ne gândim să o scoatem la licitație și să o închiriem unui agent economic care să vândă aici tot produse alimentare pentru că nu vreau să îi schimb destinația", a mai spus Florinel Țuilă.

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: