Primăria Târgu Jiu schimbă fântânile arteziene. Cât costă!

O lucrare de peste un milion de euro a fost scoasă la licitație de Primăria Târgu Jiu. Vor fi refăcute fântânile arteziene din centrul municipiului și reconfigurat amfiteatrul din zona centrală.

Lucrările sunt descrise în anunțul postat pe portalul de licitații publice: "Se vor executa urmatorele: -inlocuirea dotarilor si mobilierului existent pe zona Centrului Civic; -modernizarea fantanilor arteziene din interiorul limitei de interventie a Centrului Civic (lucrari de desfintare,de reabilitare si de reconfigurare ale unor fantani existente,modernizarea si inlocuirea elementelor hidraulice si instalatiilor aferente); -dotarea stalpilor de iluminat propusi in cadrul proiectului cu proiectoare arhitecturale de accent; -lucrari de structura si amenajare peisagera propuse in urma reconfigurarii amfiteatrului(realizarea scenei si reorganizarea vegetatiei din jurul acestuia); -implementarea de elemente vegetale sub forma de garduri vii de dimensiuni reduse".

Firmele interesate pot depune oferte până la data de 15 noiembrie. Valoarea estimată a lucrării depășește 6,9 milioane de lei fără TVA.

În această perioadă mai este o lucrare de amploare în centrul civic, acolo unde betonul amprentat este înlocuit cu andezit.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: