Universitatea Craiova forțează transferul cu care ar deveni principala candidată la titlu!

Oltenii de la Universitatea Craiova forțează transferul cu care echipa  ar deveni principala candidată la titlu! Oltenii îl vor pe Alex Cicâldău pentru o linie ofensivă cu Mitriță, Baiaram, Ivan și Markovic.

Mihai Rotaru vrea să dea o lovitură de senzație pe piața transferurilor și intenționează să-l readucă pe unul dintre cei mai scumpi jucători vânduți de Universitatea Craiova, Alex Cicâldău, aflat sub contract cu Galatasaray, informează ProSport.

„Universitatea Craiova l-ar dori împrumut pe mijlocașul lui Galatasaray, dar afacerea pare momentan complicată. În perioada următoare se așteaptă o deblocare a negocierilor, în funcție de alte oferte pe care mijlocașul român le va avea sau nu”, scrie sursa citată.

În vârstă de 25 de ani, mijlocașul este al treilea cel mai scump export reușit de formația din Bănie în istorie, fiind devansat numai de mutările lui Valentin Mihăilă la Parma (9.1 milioane de euro) și Alexandru Mitriță în MLS, la New York City (8 milioane de euro).

Românul nu a reușit însă să se impună în Superlig, după ce Galatasaray plătea 6,5 milioane de euro pentru a-l transfera în 2021, iar după un prim sezon dezamăgitor, în care deși a jucat constant, realizările au fost puține, a fost cedat sub formă de împrumut în Emiratele Arabe Unite, la Ittihad Kalba.

Cicâldău s-a impus la formația din zona arabă, însă șansele ca el să rămână în Emirate și din sezonul următor tind către zero, iar cel mai probabil din această vară va reveni la Galatasaray. O mutare a mijlocașului înapoi în Superliga, chiar la echipa la care s-a consacrat, ar putea fi de bun augur pentru ambele părți, dar un impediment major în calea realizării transferului, chiar și sub formă de împrumut, o reprezintă și dorința jucătorului de a continua în străinătate.

În momentul de față, Cicâldău și reprezentanții săi preferă să pună pe hold interesul lui Mihai Rotaru în speranța că va apărea pe parcursul verii o ofertă mai atractivă de la un club din străinătate.

Vizualizări: 4,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: