Meciul României din Kosovo, în pericol de a fi amânat!

Meciul României din Kosovo, de la Priștina, este în pericol de a fi amânat din cauza ploilor din ultimele zile. Terenul pe care este programat duelul din preliminariile Campionatului European este sub apă iar organizatorii fac eforturi să scoată apa de pe teren.

Cu o oră înainte de fluierul de start nu se știe încă dacă arbitrii vor permite disputarea partidei.

Vremea rea de la Priștina pune partida sub semnul întrebării după ce antrenamentul oficial al României a fost întrerupt joi seară de furtună.

Olandezul Danny Makkelie le-a transmis celor din cele două staff-uri că își dorește neapărat ca meciul să se dispute, astfel că deocamdată nu ia în calcul o amânare a meciului dar pe teren este foarte multă apă care este scoasă cu utilaje speciale la marginea terenului.

Deși s-au vândut aproape toate biletele, mulți dintre spectatori ar putea să nu mai vină la stadion, având în vedere că plouă torențial la Priștina.

Jucătorii ambelor echipe își doresc și ei ca partida să se dispute de la ora programată, 21:45, chiar dacă terenul arată foarte rău.

„Arbitrul a transmis să se facă eforturi pentru a se juca de la ora stabilită. Jucătorii nu vor să audă nici ei de o amânare, însă totul depinde de cum se va prezenta terenul”, scriu cei de la ProSport care au informații de la fața locului.

„Din ce știm până acum (n.n. 20:45), meciul se va juca. Nu știm când ar putea fi reprogramat, dacă este cazul. Se pare însă că ploaia se termină abia peste două zile”, a afirmat Mihai Stoichiță, pentru ProSport.

UPDATE: Meciul Kosovo – România, din preliminariile EURO 2024, se va disputa conform planului, de la ora 21:45, deși au existat temeri că partida va fi amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile. 

Arbitrii au verificat din nou terenul și au constatat că mingea sare din teren și partida se poate juca în condiții acceptabile.

Galerie foto


Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: