Universitatea Craiova 2 are un nou antrenor principal

Corneliu Papură a fost promovat ca director tehnic la prima echipă a Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. Locul lui Papură la echipa-satelit a oltenilor va fi luat de Daniel Mogoşanu care îl va avea ca secund pe Mădălin Murgan.

Daniel Mogoşanu a antrenat şi prima echipă a Universităţii Craiova, în 2016, în tandem cu Victor Naicu. Între timp, Mogoşanu a fost antrenor la naţionalele de juniori ale României, colaborarea cu FRF fiind întreruptă din aprilie 2023.

Papură a fost instalat, deocamdată, oficial ca director tehnic la Universitatea Craiova, până când FRF va lua o decizie definitivă şi irevocabilă în privinţa denunţării unilaterale a contractului de către Laurenţiu Reghecampf.

Daniel Mogoşanu nu va conduce însă echipa de juniori a Universităţii Craiova, câştigătoare ca Ligii de Tineret, în UEFA Youth League, antrenorul oltenilor în această competiţie europeană urmând a fi Ştefan Florescu, cel care a fost pe banca echipei care a cucerit în sezonul trecut Liga de Tineret, competiţie organizată de FRF pentru juniorii mari.

În primul tur preliminar al UEFA Youth League, Universitatea Craiova va întâlni campioana Serbiei la nivel de juniori, Partizan Belgrad. Partida tur va avea loc pe 4 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, în timp ce manşa secundă se va desfăşura în capitala Serbiei, pe stadionul ”Partizan”, pe 25 octombrie. În cazul în care o va elimina pe Partizan Belgrad, Universitatea Craiova va juca în compania învingătoarei din dubla dintre Turan Turkistan (Kazahstan) și Sheriff Tiraspol (Republica Moldova).

Mogoșanu preia Universitatea Craiova 2 pe locul 4 în Seria a 7-a a Ligii 3, cu 6 puncte acumulate în primele patru etape, după două victorii și două eșecuri, 12-8 golaveraj.

Vizualizări: 3,503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: