Contractul lui Reghecampf cu Universitatea Craiova rămâne în vigoare

La trei zile de la momentul în care plecarea lui Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită a devenit o certitudine, Universitatea Craiova a emis un comunicat prin care clarifică situația actuală a echipei. Conform acestui comunicat contractul lui Reghecampf cu echipa este încă în vigoare.

Despărțirea oficială a antrenorului de formația olteană se va produce abia după ce Federația îl va declara liber pe tehnicianul de 48 de ani. Așadar, contractul acestuia cu oltenii e încă în vigoare, deși el a bătut deja palma cu saudiții de la Al-Tai.

„Știința la zi. La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii staffului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. 

Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă.

Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic, ajutat de:

    Dragoș Bon și Ionuț Stancu, antrenori secunzi

    Cătălin Tudor și Daniel Ene, preparatori fizici

    Daniel Tudor, antrenor cu portarii

    Marius Francisc, analist video”.

Antrenor la echipa secundă a Universității, Papură a mai condus echipa în trei perioade, tot ca interimar. 

Vizualizări: 1,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: