Gilortul Târgu Cărbunești vrea prima victorie acasă

Gilortul Târgu Cărbunești este încă în căutarea primei victorii pe teren propriu în acest sezon. Gorjenii vor primi vineri vizita celor de la Jiul Petroșani dar meciul nu se anunță ușor.

Elevii lui Mario Găman au obținut sâmbătă primul succes din acest sezon, în meciul de la Turceni, și acum caută prima victorie acasă. 

Vineri, Gilortul primește vizita Jiului Petroșani, singura formație din seria 7 cu maximum de puncte. „Băieții noștri sunt hotărâți să provoace prima înfrângere liderului. După o înfrângere și un egal pe teren propriu, logic ar urma victoria. Nu va fi ușor pentru că oaspeții s-au întărit mult în intersezon, dar și băieții noștri își doresc victoria. Ocoliți de șansă în partidele cu Ghiroda și Șimian, sperăm ca zeița Fortuna să zâmbească de această dată Gilortului. Pe lângă noroc, avem nevoie de dăruire din partea jucătorilor și susținere din partea publicului”, au anunțat oficial cei de la Gilortul care așteaptă suporterii la acest meci important. 

Partida dintre Gilortul și Jiul, care contează pentru etapa a V-a, se va disputa pe Stadionul Cristinel Răducan, începând cu ora 17:00.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: