Unic în România: Cabană suspendată la 8 metri înălțime în mijlocul unei păduri din Gorj

O nouă investiție realizată în Gorj, în domeniul turismului, atrage turiști ca un magnet în zona de sub munte a județului. Vorbim despre o cabană unică în România, perfectă pentru tinerii îndrăgostiți și nu numai, care este suspendată la 8 metri înălțime în mijlocul pădurii. Locația se află în satul Cărpiniș din comuna Crasna, dar să găsești aici un loc liber de cazare este o adevărată provocare.

Inițiativa aparține unei familii de tineri care au renunțat la viața agitată din București, dar și la oportunitățile profesionale pe care le oferea capitala, și au luat-o de la zero, la sat, în comuna Crasna.

Au obținut fonduri europene în valoare de 200.000 de euro, la care au mai adăugat ceva bani din fondurile proprii și au construit o mică pensiune, prima din Gorj unde turiștii se pot bucura de o piscină infinity. Aici, micul dejun este servit de gazde chiar la ușa pensiunii în coșuri de nuiele, iar produsele sunt 100% bio, provenind de la producătorii locali.

Denisa Zamfir nu s-a oprit aici și a continuat să investească în turism, dar și în ceva nou și inedit. După "R House", în satul natal al tinerei a apărut și "R Box Forest", o cabană suspendată la 8 metri înălțime în mijlocul pădurii, care dispune de un dormitor, terasă, bucătărie, grătar și de o priveliște care îți taie respirația.

Aici pare a fi locul perfect pentru cuplurile de îndrăgostiți, dar și pentru cei care vor să evadeze pentru câteva zile de agitația orașului.

Pe lângă intimitatea supremă oferită de cabană, care nu are alte spații de cazare în jur, suprafața imensă vitrată oferă o priveliște panoramică, chiar și din zona de SPA de lângă patul matrimonial.

"Diminețile au un alt gust atunci când ești lângă persoana iubită, într-un cadru de poveste așa cum ai visat. R BOX FOREST este singura cabană din România suspendată la 8 metri înălțime, aflată în mijlocul unei păduri, și este perfectă pentru cuplurile în căutare de romantism."

O vedetă autohtonă a ajuns la cabana suspendată din Cărpiniș și a realizat aici o ședință foto, decorul amintind de cel din Bali. Roxana Vancea a fost cea care s-a bucurat din plin de farmecul acestui loc.

Locația este perfectă pentru cereri în căsătorie.

Galerie foto




Vizualizări: 8,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: