Un șofer de autobuz a navigat pe Dunăre cu o barcă solară. Echipamente montate de o firmă din Târgu Jiu

Barca solară a lui Bogdan Nicoară, care a parcurs impresionanta distanță de 750 de kilometri pe Dunăre doar cu energie produsă din soare, este echipată cu tehnologie de vârf de la Victron Energy, montată de Darcom Energy din Târgu Jiu, anunță compania din Gorj. 


Darcom Energy este o companie specializată în echipamente și soluții energetice.

”Această ambarcațiune ecologică, un catamaran construit cu pasiune și ingeniozitate, reprezintă perfect armonia dintre tehnologie și respectul față de natură, fiind propulsată de un motor electric alimentat exclusiv prin panouri solare.

Ne bucură că suntem parte din acest proiect ambițios și să contribuim la promovarea energiei regenerabile în navigația pe apele Dunării”, este mesajul companiei. 

Bogdan Nicoară este șofer de autobuz în București, cu o pasiune aparte: navigator pe Dunăre. El și-a construit singur o barcă solară cu care străbătut 750 de km pe Dunăre.

Dar în spatele performanței uimitoare a acestei ambarcațiuni se află  și expertiza unei companii remarcabile - Darcom Energy din Târgu Jiu.

Bogdan Nicoară, un șofer de autobuz din București cu o dragoste profundă pentru navigația pe Dunăre, și-a pus în aplicare visul de a traversa fluviul cu o barcă propulsată exclusiv de energie solară. O aventură care părea să fie doar un vis îndrăzneț a devenit realitate datorită tehnologiei avansate și sprijinului oferit de Darcom Energy.A furnizat și instalat tehnologia de vârf de la Victron Energy, care a alimentat motorul electric al bărcii solare, permițându-i să parcurgă incredibila distanță de 750 de kilometri pe apele Dunării doar cu energia generată de panourile solare.

Vizualizări: 1,864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: