Un parlamentar laburist a fost filmat în timp ce ia la pumni un bărbat pe stradă

Parlamentarul britanic Mike Amesbury a fost suspendat de Partidul Laburist, aflat la guvernare, după ce o serie de imagini surprinse de camerele de supraveghere îl arată lovind un bărbat în stradă, informează Sky News .

„Parlamentarul Mike Amesbury cooperează cu poliţia din Cheshire în ancheta deschisă în urma unui incident petrecut vineri seară”, a declarat un purtător de cuvânt al Partidului Laburist. „Pentru că cercetările sunt în derulare, Partidul Laburist a suspendat administrativ calitatea de membru al formațiunii a domnului Amesbury pe durata investigaţiei”, a precizat reprezentantul laburiștilor.

Scandalul a apărut după ce o înregistrare anterioară, care a circulat sâmbătă pe rețelele de socializare, îl arăta pe Mike Amesbury strigându-i unui bărbat, care se afla întins la pământ, următoarele cuvinte: „Nu mă vei mai ameninţa niciodată”.


O înregistrare video obţinută duminică de către tabloidul Daily Mail îl arată pe deputat lovind cu pumnul în plină figură un bărbat, care s-a prăbușit pe stradă, iar apoi îl lovește în mod repetat.

Într-un comunicat emis sâmbătă, deputatul britanic a declarat că s-a simţit „ameninţat pe stradă după o seară petrecută cu prietenii” şi a adăugat că a contactat „personal poliţia din Cheshire pentru a raporta ce s-a întâmplat în timpul acestui incident”.


„Nu voi face alte comentarii publice, dar, desigur, voi coopera cu orice investigație, dacă solicită asta poliţia din Cheshire”, a adăugat Amesbury.

Vizualizări: 485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: