Un oraș în șoc după decesul proprietarei restaurantului Castrul Roman. Infarct la volan!

Un incident tragic a avut loc în Bumbești-Jiu, județul Gorj, unde o cunoscută femeie de afaceri și-a pierdut viața în urma unui infarct suferit la volan. Este vorba despre Adina (Lala) Popescu, în vârstă de 42 de ani, proprietara restaurantului Castrul Roman din localitate. Aceasta a suferit un infarct în timp ce conducea autoturismul său.

Evenimentul s-a petrecut în centrul orașului, iar echipele de urgență au ajuns rapid la fața locului. Deși au încercat să o resusciteze timp de 75 de minute, salvatorii nu au reușit să o readucă la viață. Poliția din Bumbești-Jiu a fost alertată în dimineața zilei de 31 august 2024, după ce un apel de urgență a semnalat starea critică a unei femei aflate într-un autoturism. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, femeia a acuzat dureri în piept și a oprit mașina pe strada Parângului, înainte de a leșina.

Un echipaj SMURD a intervenit pentru a-i salva viața, însă, în ciuda eforturilor depuse, semnele vitale nu au putut fi restabilite, iar decesul a fost declarat oficial. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru autopsie, în vederea stabilirii cauzei exacte a morții. 

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală, conform legislației în vigoare.

Pe rețelele de socializare a fost anunțat că trupul neînsuflețit al Adinei Popescu va fi depus duminică, 1 septembrie 2024, la capela bisericii Sf. Ilie Sadu 2 din Bumbești-Jiu, cunoscută și sub denumirea de Catedrala. Slujba de înmormântare este programată pentru marți, 3 septembrie 2024, la ora 12:00. Femeia a lăsat în urmă o fetiță, iar pierderea sa este resimțită profund de rude și prieteni.

Vizualizări: 10,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: