Un nou cutremur în Gorj. 5, 7 pe scara Richter - update

Un cutremur puternic s-a simțit în urma cu puțin timp.  Primele informații arată că acesta a fost de 5,7 pe scara Richter. 

Potrivit INCDFP, cutremurul a avut loc la ora 15.16 în Oltenia, judeţul Gorj, şi s-a produs la adâncimea de 40 km. De asemenea, au fost doua replici de 3,4 si 3,5.

 Pagube la mai multe clădiri din oraș, printre care primăria Târgu Jiu și Prefectura Gorj.

Mii de oameni sunt pe străzi, in fata blocurilor sau caselor. 

update ISU Gorj:

Până în acest moment, în dispeceratul ISU Gorj s-au înregistrat aproximativ 20 de apeluri care semnalează fisuri apărute la anumite construcții, elemente de construcție de la fațada mai multor clădiri care s-au desprins, dar, din fericire, până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

 În plus, pompierii militari ai ISU Gorj efectuează misiuni de patrulare/recunoaștere în teren. Precizăm faptul că până la acest moment, la nivelul județului Gorj s-a constituit Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la sediul ISU Gorj pentru monitorizarea operativă a situației.
Totodată s-a crescut capacitatea de intervenție a inspectoratului pentru a gestionarea eficientă a eventualelor situații de urgență.


Știre în curs de actualizare. 

Galerie foto










Vizualizări: 14,713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: