Un nou consilier local la Bumbești-Jiu

Partidul Social Democrat Gorj are un nou consilier local la Bumbești-Jiu. Este vorba de Valentin Mischiu, al cărui mandat a fost validat vineri de către Judecătoria Târgu Jiu.

„Admite propunerea de validare mandat de consilier local supleant al Orașului Bumbești-Jiu. Validează mandatul domnului Mischiu Valentin, pentru funcţia de consilier local în Consiliul Local al Orașului Bumbești-Jiu, înscris în lista supleanţilor pentru funcţia de consilier local. Prezenta hotărâre se va comunica Prefectului Judeţului Gorj şi Secretarului General al Orașului Bumbești-Jiu. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Judecătoria Tg-Jiu”, a comunicat instanța.

Mischiu ocupă postul lăsat liber de fostul viceprimar PSD Cristian Păunescu, declarat incompatibil de către ANI.

„În perioada 25 octombrie 2012 – 03 august 2016 a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Colegiului „Mihai Viteazul” Bumbești-Jiu, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003“, au precizat inspectorii de integritate.

Înainte de Crăciun, Păunescu a pierdut definitiv procesul, astfel că a fost nevoit să renunțe la funcția publică și implicit la mandatul de ales local, deși nu a câștigat bani în plus la leafă cât timp a reprezentat primăria în CA-ul școlii.

Social-democratul nu a rămas pe dinafară, fiind angajat la cabinetul primarului Constantin Bobaru.

Vizualizări: 3,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: