Romanescu nu este dorit în PSD. ”Cred că trebuie să ne vedem fiecare de ciorba noastră!”

Declarația edilului din Motru despre faptul că actualul primar din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, ar fi binevenit în PSD, a creat foarte multe nemulțumiri în rândul social-democraților. Consilierul local Eduard Lădaru îi dă replica primarul Cosmin Morega: ”Să ne vedem fiecare de ciorba noastră!”

”Eu cred că ar trebui să ne respectăm în Partidul Social Democrat. Să dăm dovadă de colegialitate și de bun simț. Să ne vedem fiecare de ciorba noastră. Așa cum eu nu mă amestec în problemele de la organizația PSD Motru, așa ar trebui să facă și domnia sa. Are multe probleme acolo, să lase organizația municipală de la Târgu Jiu. Dacă vrea să vină la Târgu Jiu, să își dea demisia din funcția de primar și să vină în organizația municipală de la Târgu Jiu pentru a-și spune punctele de vedere. Dacă i s-a cerut de către grupul de interes al lui Marcel Romanescu să facă tot felul de declarații, eu nu sunt de acord”, a spus Eduard Lădaru, la Radio Infinit.

De aceeași părere este și consilierul social-democrat, Luis Popa. Acesta spune că venirea lui Romanescu în PSD nu ar aduce plusvaloare. ”Probabil este binevenit, dar poate la Motru la PSD, nu la Târgu Jiu. Îmi asum ce spun în nume personal. Nu cred că actualul primar ar face pasul să vină în PSD și eu nu văd cu ochi buni acest lucru. Adică eu am făcut 4 ani opoziție actualului primar și apoi eu să fac echipă cu dânsul? Niciodată. Cred că acele declarații au fost făcute pentru a vedea cum reacționează opinia publică. Luis Popa nu ar putea niciodată să facă echipă cu Marcel Romanescu”, a declarat Luis Popa.

O reacție vehementă vine și din partea vicepreședintelui PSD Târgu Jiu, Adrian Rovența. ”Astfel de declarații nu cred că își au locul. Orice discuție pentru primirea unei persoane se face în interiorul organizației. Domnul Morega dă apă la moară gurilor rele. Organizația noastră funcționează foarte bine acum. Ne pregătim pentru campania din 2024”, a spus Rovența la postul de radio.

Marcel Romanescu nu și-a exprimat până acum intenția de a pleca din PNL, dar are stilul de a face declarații care să fie interpretabile.

Vizualizări: 1,693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: