Un medic din Gorj, sub control judiciar

Medicul chirurg Gheorghe Neață rămâne sub control judiciar și în următoarele 30 de zile. Judecătorii de la Tribunalul Gorj au luat decizia să-i fie prelungită măsura controlului judiciar.

Medicul este judecat într-un dosar pentru luare de mită. Procesul a fost amânat pentru că medicul nu a avut avocat. “Acordă termen la data de 21.03.2024, ora 10:00, în vederea administrării probei testimoniale, faţă de lipsa de apărare a inculpatului”, e verdictul magistraților.

Cât privește măsura preventivă, medicul va rămâne tot sub control judiciar: „Menține măsura preventivă a controlului judiciar privind pe inculpatul Neață Gheorghe, ca fiind temeinică şi legală”, transmite Tribunalul Gorj.

Medicul a fost trimis în judecată după ce mai mulți pacienți și rude ale acestora l-au reclamat că lua șpagă să opereze bolnavii. El a fost înregistrat în spital în timp ce număra mita primită de la pacienți și se ruga să nu fie prins de procurori. Nu e singurul dosar în care este cercetat. Mai este anchetat în două dosare de ucidere din culpă. Două paciente operate de el au murit la scurt timp după intervențiile chirurgicale.

Vizualizări: 11,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: