Un instructor auto și soția lui asistentă, victimele de pe DN64

Cele două victime decedate în accidentul grav produs, în noaptea de miercuri spre joi, 9/10 cotombrie 2024, pe drumul național 64 în județul Vâlcea erau din județul Olt.

Femeia de 52 ani era asistent medical la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar soțul acesteia, un cunoscut și apreciat instructor auto. Colegii femeii au postat un mesaj de condoleanțe.

„Din echipa noastră, în dimineața zilei de 10 octombrie, a plecat fulgerător, în urma unui tragic accident rutier Aurelia Nicoleta Ștefan, asistent medical BFT în cadrul Compartimentului Recuperare Neuromotorie Copii.

A venit în Spitalul Județean de Urgență Slatina în anul 1997, a crezut în scopul nobil al binelui făcut pentru copiii aflați în suferință. Drumul vieții curmat brusc, odată cu cel al soțului ei, arată o cale a suferinței produsă de un destin nemilos.

Noi, cei din echipa de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, suntem alături de cei rămași acasă, acolo unde Aurelia nu va mai veni niciodată!

Condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-i ierte!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a unității sanitare slătinene.

Soțul femeii avea 56 ani și era un apreciat instructor auto. Gheorghe Ștefan a fost de asemenea plutonier adjutant șef în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, foștii săi colegi postând și aceștia un mesaj emoționant.. 

„Cu adâncă durere în suflet și profund regret anunțăm trecerea în neființă a fostului nostru coleg, Plutonier adjutant șef (r) Ștefan Gheorghe, în urma unui tragic eveniment rutier, produs în județul Vâlcea.

Plutonier adjutant șef (r) Ștefan Gheorghe a fost încadrat la ISU Olt, în perioada 2006 - 2022, ocupând funcția conducător autospeciale, în cadrul Detașamentului Slatina.

Cunoscut de către toți colegii ca un om cu suflet mare și un profesionist, acesta a făcut tot ce a depins de el pentru a ajuta semenii aflați în dificultate, în cei peste 16 ani de carieră militară.

Salvatorii olteni sunt alături de familia îndoliată, iar cuvintele sunt prea sărace pentru a ne exprima neputința în fața destinului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris reprezentanții ISU Olt.

Accidentul teribil în urma căruia soții Ștefan au murit, iar o altă femeie și un bărbat au fost răniți, s-a produs cu câteva minute înainte de miezul  nopții, pe DN 64, la  km 77 + 900 m. 

„Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 37 de ani din localitatea Olanu, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, fiind condus de un bărbat de 56 de ani din localitatea Slatina, județul Olt. În urma coliziunii, din nefericire, șoferul oltean, precum și o femeie de 52 de ani care se afla în interiorul aceluiași autoturism, pe bancheta din spate, au decedat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Eduard Văduva.

Vizualizări: 2,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: