Bărbat bătut de o femeie, din cauza unei datorii

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit pentru aplanarea unui conflict între o femeie şi un bărbat. După ce l-a lovit pe bărbat, femeia a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a reclama incidentul.

”O datorie neachitată a fost mărul discordiei dintre o femeie şi un bărbat, care au încercat să rezolve problema, miercuri, 9 octombrie, pe o stradǎ din cartierul CET Nord din Drobeta Turnu Severin. Situaţia a escaladat rapid într-un conflict, femeia lovindu-l pe bărbat în zona feţei, după care aceasta a reclamat incidentul, apelând serviciul de urgenţă 112”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi, într-un comunicat de presă, de joi, 10 octombrie.

Potrivit sursei citate, la faţa locului, jandarmii au constatat cǎ între cele două persoane există o stare tensionată, din cauza unei sume de bani cu care bărbatul era dator de ceva vreme, acesta fiind şi motivul pentru care femeia a recurs la violenţă.

Pe numele femeii au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, care au fost înaintate poliţiştilor pentru contnuarea cercetărilor.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: