Un elicopter militar a creat panică în Gorj. Care este povestea!

S-a creat panică în rândul târgujienilor și nu numai, după ce un elicopter militar a survolat municipiului câteva zeci de minute. Oamenii s-au speriat și au început să caute explicații pe site-urile de socializare în lipsa unor explicații din partea autorităților. 

"Având în vedere ceea ce se întâmplă în lume și noi ne trezim cu elicopter de armată ce survolează foarte aproape de orașul în care locuiești, mi se pare un pic haotic, fără să știi, de ce se întâmplă asta", scria un cetățean. 

"O jumătate de oră a survolat deasupra orașului nostru. Corect ar fi să se facă un anunț de cei care știu pentru ce este această acțiunea pentru a nu intra lumea în panică", a scris altcineva.

Elicopterul a ajuns și la Rovinari de unde a venit și un răspuns. Un tânăr din Rovinari, pilot la MAPN, a survolat județul.

"Dragi rovinăreni nu trebuie să vă speriați nu se întâmplă nimic, din contra fiți mândri. Acest elicopter este pilotat de unul din copiii Rovinariului. Aici a crescut, aici a copilărit, a fost în trecere că să ne vadă pe noi, dar și pe voi. Fiți mândri de copii voștri. El este Robert Arnăutu, cetățean al Rovinariului și nepotul nostru. Îl iubim din inimă", a postat Mari Mariana.

Robert Arnăutu a absolvit Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă și acum e angajat la Forțele Aeriene Române.

Vizualizări: 15,762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: