Un bucureștean setează un nou nivel de lipsă de bun simț

Mesaj şocant pentru internauţi pe un grup de donaţii din Bucureşti. Un bărbat s-a decis să ofere un brad de sărbători pentru o familie nevoiaşă. Gestul bărbatului a fost văzut ca o "bătaie de joc" de persoanele înscrise în grup, întrucât sărbătorile de iarnă au trecut deja, iar bradul este aproape uscat şi nu ar putea fi refolosit nici anul viitor.

"Se donează brad pentru o familie (cu copii) fără posibilități financiare care nu a reușit să achiziționeze brad de sărbători pentru copii. Știu că e cam târziu pentru împodobirea pomului, dar pentru fericirea copiilor mai bine mai târziu decât niciodată. Bradul a costat 320 de lei, e soi bun. Ridicare personală din Crângași. Et 4 din 4. Nu asigur manipulare. Valabil până cel târziu mâine", a scris bărbatul.

Postarea a stârnit sute de reacţii: "Pe bune? Cautati pe cineva sa vi l arunce ? Doamne fereste …", "Sper să fie o glumă proasta", "Dați la pachet și ce s-a scuturat pe jos?", "Pai asta pana ajunge cu el acasă rămâne numai crengile fără ace tu realizezi ce spui? Chiar vrei sa iti bati joc de oameni!???" "Unii sunteți jalnici, vă e lene sa aruncați gunoiul din casa și sanki mai nou îl donați după ce a trecut sărbătorile", au fost doar câteva dintre comentarii.

Vizualizări: 2,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: