Top 10 aplicatii gratuite pentru Android

Telefonul face parte din viata noastra de zi cu zi, asa ca majoritatea celor dintre noi folosim aceste dispozitive. Inca de la inventarea sa, telefonul mobil s-a dovedit a fi foarte practic insa odata ajuns in era „smartphone”, acest dispozitiv este mai util ca oricand.

Rolul practic al telefoanelor mobile inteligente este sustinut de numeroasele aplicatii ce pot fi instalate pe aceste dispozitive. 

In cazul telefoanelor cu Android, exista o multime de aplicatii gratuite pe care oamenii le pot instala. Despre acestea ne propunem sa discutam si noi in randurile imediat urmatoare!

Top 10 aplicatii pentru Android
Am aruncat o privire peste cele mai populare aplicatii gratuite pentru telefoanele cu Android si am decis sa ti le prezentam si tie. 

Prin urmare, daca iti propui instalarea unor noi aplicatii pe telefonul tau, dar nu stii ce aplicatie sa alegi, este foarte probabil sa gasesti noi idei daca vei continua sa citesti articolul nostru.

Iata care sunt cele mai populare 10+ aplicatii pentru telefoanele cu sistem de operare Android:

1. Temu
In prezent, Temu se bucura de foarte multa popularitate atat in Romania cat si la nivel global. Mai precis, aceasta aplicatie este un magazin online din China ce prezinta o oferta foarte bogata de produse.

Preturile accesibile, dar si timpul redus de livrare a produselor sunt cateva aspecte care au contribuit la popularitatea acestei aplicatii.

2. Shein
Aplicatiile de cumparaturi online domina topul celor mai populare aplicatii pentru Android. Podiumul este completat de Shein, o alta aplicatie pentru cumparaturi online. 

Ce gasesti pe Shein? In principal, articole vestimentare, dar vei gasi si alte produse pentru casa si gradina.

3. Trendyol
In topul de aplicatii pentru Android regasim si aplicatia Trendyol, o aplicatie care a castigat tot mai multa popularitate in ultima vreme. 

Aceasta aplicatie iti ofera acces la un magazin cu produse vestimentare la preturi accesibile. Produsele vin din strainatate, asa ca livrarea dureaza mai mult decat in cazul produselor pe care le cumperi din Romania.

4. TikTok
Nu mai incape indoiala in legatura cu faptul ca TikTok este reteaua de socializare a momentului. 

Tot mai multe persoane aleg sa isi faca un cont pe TikTok, acolo unde se bucura de continutul disponibil sau chiar aleg sa creeze propriul continut.

De altfel, cel mai probabil ca nu mai este necesar sa descriem aceasta aplicatie deoarece majoritatea persoanelor o cunosc.

5. Revolut
Revolut este un serviciu care a fost primit cu bratele deschise de catre utilizatorii romani. Vorbim despre o banca virtuala ce a revolutionat aceasta industrie. 

Rapiditatea platilor, securitatea inalta, dar si cursul de schimb sunt cateva motive populare pentru care utilizatorii romani au ales sa instaleze aceasta aplicatie.

Revolut este, la ora scrierii acestui articol, pe locul 5 in topul popularitatii!

6. Aplicatiile de jocuri de noroc
In lista celor mai populare aplicatii pentru Android, exista nenumarate aplicatii de jocuri de noroc, iar asta deoarece multi romani obisnuiesc sa joace fie la pariuri, fie la sloturi online.

Mai mult decat atat, popularitatea acestor aplicatii este justificata si de promovarea foarte intensa a operatorilor care activeaza in aceasta industrie.

Cu toate acestea, pentru a descoperi aplicatiile de jocuri de noroc este necesar ca varsta sa fie de minim 18 ani si totodata ele necesita sa fie cautate in mod specific.

7. WhatsApp
Nu trebuie sa uitam de faptul ca telefonul mobil este foarte util pentru socializare. De altfel, putem spune ca aceasta este principala sa intrebuintare. 

Comunicarea este foarte importanta, iar in acest sens exista multe aplicatii care ne ofera posibilitatea de a vorbi cu cei dragi.

WhatsApp este cea mai populara aplicatie pentru socializare, fiind instalata de peste 5 miliarde de ori. De asemenea, este o aplicatie de 4.4 stele din 5, asa ca reputatia sa excelenta ne demonstreaza ca este o aplicatie foarte reusita.

8. Messenger
O alta aplicatie din categoria „comunicare” este Messenger. Discutam despre o aplicatie cu vechime, dar si cu o multime de utilizatori. 

De apreciat este faptul ca aplicatia este disponibila in mod gratuit, ceea ce poate fi un motiv pentru a o instala si tu, insa cel mai probabil ca ea este deja in memoria telefonului tau.

9. Bolt
In top aplicatii gratuite pentru Android gasim si o aplicatie care ne ajuta sa ne deplasam mai rapid si mai usor. Este vorba despre aplicatia pentru serviciul Bolt! 

Aceasta aplicatie ne permite sa chemam cu usurinta o masina care sa ne ofere serviciul de ridesharing, 

10. Instagram
Retelele de socializare se bucura de foarte multa popularitate, iar dupa TikTok, Instagram este a doua aplicatie din topul nostru de aplicatii gratuite. 

Instagram iti ofera posibilitatea de a publica fotografii, de a admira fotografiile prietenilor sau chiar de a socializa. 

Aceasta retea de socializare a prins foarte bine in randul tinerilor, iar de aceea se bucura de atat de multa popularitate, avand nu mai putin de 5 miliarde de instalari la ora actuala.

Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: