Se apropie lansarea noului SUV Bigster.  Imagini noi de la teste!

Viitorul SUV de la Dacia va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris, acum aflându-se încă în perioada de teste. Bigster va fi concurentul Dacia în segmentul SUV-urilor compacte, fiind mai spațios și mai scump decât noul Duster.

Renault și Dacia vor participa la Salonul Auto de la Paris 2024, iar producătorul de la Mioveni are în față o lansare foarte importantă. Este vorba, bineînțeles, despre viitoarea Dacia Bigster, care urmează să fie prezentată publicului pe 14 octombrie.

Mai este puțin timp până când noul SUV Dacia va fi dezvăluit, la Paris, dar până atunci imaginația fanilor mărcii continuă să găsească răspunsul la întrebarea: care vor fi diferențele estetice dintre Duster și Bigster. 

Cele mai recente fotografii care surprind mașina camuflată, în teste pe străzile din Pitești sunt destul de elocvente. Dacia „Bigster” va fi diferit de Duster, în multe dintre detaliile estetice și, probabil, și în unele tehnice. Chiar dacă nu există nicio informație oficială pe acest subiect, fotografii recente realizate de un piteștean care a surprins mașina în timpul ultimelor teste arată fără prea mari dubii care sunt diferențele clare la nivelul limbajului de design, între cele două SUV-uri înrudite, Duster și Bigster. 

Așa cum spunea și șeful Dacia, Denis le Vot, dacă Duster este un SUV de aventură, „rough and tough”, aceste elemente fiind subliniate de o mulțime de detalii precum protecțiile aripilor, barele frontală și din spate, Bigster va fi un SUV elegant „de croazieră”, iar acest lucru va fi reliefat de un design mai dinamic și mai rafinat. 

Într-una dintre fotografiile publicate pe social media, apare evident faptul că Bigster nu va mai avea pe portierele față plasticul negru care amintește de un snorkel off-road. 

Bara spate este indiscutabil diferită, acest lucru datorându-se nevoii de a da mai multă eleganță lui Bigster. Acest lucru s-a făcut prin eliminarea porțiunii de protecție gri-argintiu. Este destul de evident și faptul că pe uși nu pare să mai existe nicio protecție de plastic. Astfel de modificări este posibil să vedem și în zona frontală, care însă nu apare în ultimele fotografii. În zona stâlpului C și a geamului lateral de pe acest stâlp putem observa de asemenea cu claritate faptul că acest geam are o formă mult mai dinamică, față de cel de pe Duster, în genul celui de pe Hyundai Tucson sau Ford Kuga. 

Galerie foto



Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: