Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a fost reținut

Criminaliştii au reuşit să o identifice pe fetiţa omorâtă şi incendiată pe un câmp de lângă Arad. Tatăl vitreg al acesteia a fost dus cu cătuşe la audieri. Mama fetiței era la spital să nască, în timp de copila a murit.

Fetița avea patru ani și mai avea un frățior în vârstă de trei ani. Copiii locuiau într-un apartament din Arad, alături de mama lor și de iubitul acesteia, un tânăr de 23 de ani. Cei doi trăiau în concubinaj de aproximativ un an și jumătate.

Mama celor doi copii era însărcinată cu iubitul ei, iar săptămâna trecută a născut. La momentul decesului fetiței de patru ani, mama acesteia era în spital, năștea.

După ce polițiștii au descins în apartament, mama – înpreună cu bebelușul, dar și cu băiatul de trei ani au fost conduși la un centru al DGASPC – iar tânărul de 23 de ani a fost condus la audieri. Nu este clar, în momentul de față, cum a justificat tânărul lipsa fetiței în fața mamei.

Potrivit informațiilor pe care le deținem, tânărul de 23 de ani, ar fi declarat în cadrul audierilor că sâmbătă a vrut să le facă baie celor doi copii – fetiței de 4 ani și fratelui acesteia în vârstă de 3 ani – și că, la un moment dat, copila a alunecat în baie, s-a lovit la cap și a murit. Apoi, ar fi pus trupul neînsuflețit al micuței într-un geamantan, a comandat un taxi și a aruncat cadavrul pe terenul din cartierul Bujac, dar că nu l-a incendiat.

Conform unor surse Digi24, tatăl vitreg este consumator de droguri. Acesta le-ar fi spus procurorilor că a găsit-o moartă pe copilă şi a încercat să scape de corp.

Trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Potrivit necropsiei, fetiţa, care avea 5-6 ani, ar fi murit din cauza unei lovituri la cap. Trupul ei ar fi fost adus ulterior pe câmp şi incendiat, cred anchetatorii. Decesul a avut loc cu o zi-două înainte să fie găsită.

Oamenii au identificat şi un indiciu extrem de important, un fir de păr de aproximativ 22 cm, care a fost găsit în pumnul închis al mâinii drepte a fetiţei. Procurorii au analizat şi imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Galerie foto



Vizualizări: 1,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: