O primărie din Gorj se judecă, de trei ani, cu o fostă angajată

Autoritățile locale din comuna Arcani se judecă de trei ani cu o funcționară care a fost dată afară de la primărie. Procesul a ajuns la Curtea de Apel de la Craiova, iar magistrații au trimis dosarul spre rejudecare la Tribunalul Gorj.

O fostă funcționară de la primăria Arcani se judecă de trei ani cu instituția la care a lucrat și de unde a fost dată afară conform procedurii, susține edilul din localitate.

”Este un litigiu mai vechi. Cred că ne judecăm de nimim 3 ani și încă nu s-a terminat, pentru că cei de la Curtea de Apel Craiova au considerat că dosarul trebuie rejudecat de Tribunalul Gorj. Am avut când noi câștig de cauză, când ea. Doamnei cu care ne judecăm I s-a desfăcut contractul de muncă din motive disciplinare dar și pentru că nu și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu. A lipsit de la serviciu nejustificat timp de trei săptămâni, nu a venit la serviciu, și nu și-a îndeplinit nici sarcinile de serviciu. A fost băgată în comisia de disciplină, a fost sanționată și apoi i s-a încetat contractul de muncă”, a declarat primarul Daniel Coiculescu.

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: