Concursul pentru ocuparea postului de referent la Ambulanța Județeană Gorj, anulat din lipsă de candidați eligibili

Serviciul de Ambulanță Județean Gorj a organizat recent un concurs pentru ocuparea unui post de referent I în cadrul Compartimentului de mișcare, exploatare auto și nave sanitare.

Din păcate, niciunul dintre cei trei candidați înscriși nu a reușit să treacă de selecția dosarelor, având în vedere că nu au îndeplinit cerințele necesare pentru participare.

Condițiile impuse de organizatori pentru ocuparea acestui post includeau diploma de absolvire a învățământului postliceal sau diploma de bacalaureat, o experiență de cel puțin 3 ani și 6 luni în specialitate, pregătire în domeniul autovehiculelor rutiere (mecanic sau electric), precum și diploma sau certificat care să ateste competențele de utilizare a calculatorului, însoțite de un permis de conducere categoria B.

În urma evaluării, s-a constatat că unul dintre candidați nu a prezentat diploma de bacalaureat, un altul nu a avut pregătirea necesară pentru ocuparea postului, iar toți au fost incapabili să dovedesc vechimea solicitată în specialitate.

Proba scrisă, care era programată pentru 30 septembrie, a fost astfel anulată. În urma acestui incident, Serviciul de Ambulanță Județean Gorj a anunțat că postul va fi scos din nou la concurs.

Vizualizări: 255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: