Tânăra din Gorj condamnată că a înșelat un italian e nemulțumită de sentință. Ce mesaj a transmis!

Tânăra din Gorj, condamnată la cinci ani de închisoare, dar și la plata sumei de 675 de mii de euro la care se adaugă dobânzi și penalități din 2017, precum și daune morale în cuantum de 10 mii de euro este nemulțumită de sentința dată de Tribunalul Gorj. Simona Mărgăian este acuzată de înșelăciune dupa ce ar fi abuzat de sentimentele unui italian de 71 de ani pe care l-a ruinat.

Francesco Thiela a acționat-o în instanță pe Simona după ce aceasta s-a despărțit de bătrânul italian rămas între timp pe drumuri. Acesta a susținut că Simona ar fi devenit mai bogată cu nu mai puțin de 800 de mii de euro de pe urma lui.

Procesul a durat câțiva ani și instanța a condamnat-o pe Simona la 5 ani de închisoare cu executare dar și la plata unor daune, însă decizia nu este definitivă putând fi atacată la Curtea de Apel Craiova.

Simona își exprimă public nemulțumirea cu privire la secția instanței. "Este absolut nedrept să fiu condamnă, chiar dacă doar de o primă instanță din Târgu-Jiu, fără să obțin administrarea unor probe esențiale, precum martori cheie, respinși fără nici o justificare. Nu înțeleg cum nu s-a ținut cont de lucruri evidente, precum că, reclamantul este cel care a fost extrem de insistent față de mine, oferindu-mi absolut tot ce pretinde acum înapoi, doar ca să nu îl părăsesc. El mi-a cerut să renunț la prieteni, serviciu, locuință, că el va fi sprijinul meu și îmi oferă tot ce are! Nu s-a ținut cont că acest italian a procedat, înainte să mă cunoască pe mine, la fel și cu altă fată din România, căreia i-a dat apartamentul său din Milano, pentru ca apoi să o dea în judecată să il ia înapoi, probabil după ce l-a părăsit! Nu înțeleg de ce s-a refuzat să fie audiată această fată ca să se vadă adevărul, că acest italian este cel care manipulează! Nu înțeleg cum instanta vede ca pe un naiv, îndrăgostit și păcălit, pe un barbat matur , om de afaceri care se recomandă bogat și generos și care dorea să aibă partenere de 20-30 de ani, cărora le dădea lucruri cadou, pe care apoi le cerea înapoi prin reclamatii civile si penale! ", e mesajul Simonei.

Ea susține și că italianul ar fi fost dispus să o ierte in schimbul unei sume de bani pretinsă pentru despăgubire însă aceasta a refuzat să ofere 2 milioane de euro. "S-a ținut cont doar de pretențiile și declarațiile, schimbate de cel puțin trei ori, ale acestui italian care se pretinde victimă sentimentală. El vrea toate cadourile înapoi, asta după ce el însuși spune ca s-a bucurat peste 3 ani de relația cu mine și înainte de asta cu cealaltă fată, ca apoi să ne reclame că l-am fi amăgit, doar atunci când nu am mai vrut să mai avem de a face cu el, pretenții ridicole pe care justiția din Italia nici măcar nu le-a luat in considerare! Nu înțeleg cum poate pretinde acest om că l-am făcut să piardă un apartament, când el l-a făcut cadou încă înainte de a mă cunoaște unei alte fete din România! Nu înțeleg cum pot fi condamnată pentru cheltuieli din Dubai fără să fie audiată persoana care cunoaște aceste lucruri! Pe parcursul procesului am fost atenționată că se urmărește condamnarea mea cu orice preț, mai ales că la Târgu-Jiu, italianul are un sprijin din partea mai multor persoane interesate să îmi ia banii. Italianul mi-a pretins să-i dau, ca să mă "ierte", nu mai puțin de 2 milioane de euro, a calculat dobânzi și penalități la cadourile date, chiar și la parfumuri, cosmetice, haine , ajungând la sume aberante! I-am refuzat pretențiile și am ajuns să fiu condamnată la 5 ani de închisoare! Am încredere și speranță în dreptate și voi merge mai departe, voi cere și voi aduce probe că nu am înșelat pe nimeni. Sunt convinsă că în cele din urma justiția va stabili adevărul în această cauză. Nu înțeleg cum pot fi condamnată când el ar fii vândut apartamentul și mi-ar fi virat banii , când din 2015 am avut acte pe acel apartament și l-am vândut în 2017 cu acea fată ,el nu mai avea niciun drept asupra apartamentului ,dar nici aceste acte nu au fost luate in calcul", a mai subliniat Simona.

Simona era într-o relație cu un tânăr din Târgu-Jiu cu care s-a și căsătorită când italianul era îndrăgostit de ea. A divorțat după care s-a recăsătorit însă nici noul mariaj nu i-am adus liniște. A divorțat din nou iar acum trăiește o frumoasă povestesc de dragostea alături de un antrenor de lupte cu care s-a și căsătorit pentru a treia oară.

Vizualizări: 6,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: