Sute de porții de pește împărțite la ”Festivalul Păstrăvului”

Vești bune vin de la autoritățile locale din Tismana, care vor să marcheze sfârșitul pandemiei și revenirea la o viață normală, organizând ”Festivalul Păstrăvului”. Evenimentul va avea loc vineri, de Buna Vestire, când va fi organizat și bâlciul tradițional de Blagoveștenie.

Autoritățile locale din Tismana vor pregăti nu mai puțin de 600 de porții de păstrăv, care vor fi împărțite celor care vor participa la eveniment.

”După doi ani ne bucurăm să anunțăm faptul că vineri, 25 martie, o să organizăm în Tismana tradiționalul bâlci de Blagoveștenie, dar și ”Festivalul Păstrăvului”. Noi o să oferim gratuit 600 de porții de păstrăv celor care vor fi prezenți la evenimentul care marchează la Tismana, revenirea la o viață normală. Pe lângă comercianții care vor participa la eveniment, vom avea și 2 agenți economici din zonă care au păstrăvării și vor veni să-și expună produsele. Cei care vor veni pot cumpăra preparate proaspete, făcute după rețete locale”, a declarat Petre Remetea, primarul din Tismana.

Pe lângă bâlciul tradițional, la Tismana va avea loc și un spectacol folcloric, o expoziție a meșterilor populari din zonă, iar organizatorii promit și ale surprize pentru participanți.

Vizualizări: 3,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: