Steaua București joacă duminică seara la Târgu Jiu

Un important meci de baschet masculin este programat la finalul acestei săptămâni pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu2, echipă care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin. Duminică, 3 decembrie, la Târgu Jiu vine liderul din Grupa A, CSA Steaua București.

Duminică, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, va avea loc un meci greu pentru gruparea pregătită de Adrian Roșu. Gorjenii vor da piept cu cea mai puternică echipă care activează la nivelul Ligii 1. Steaua vine la Târgu Jiu din postura de lider în Grupa A, cu victorii pe linie și cu obiectivul clar de a promova în Liga Națională.

Gorjenii vin după un eșec înregistrat în deplasare, pe terenul echipei SCM Timișoara, un eșec greu de digerat de antrenorul Adrian Roșu. ”În meciul de la Timișoara am fost indezirabili. Nu atitudine, nu voință, nu dorință. Singurul lucru de care am fost mândru în meciul respectiv au fost băieții de 2008, împreună cu alte 2-3 persoane de pe bancă. Pentru mine este inadmisibil să nu poți înscrie în 8 minute de joc decât 2 puncte și 4 în rest, pentru un total de 6 puncte, dar să încasezi 28. Pentru ca asta să nu se întâmple nu îți trebuie nici tactică, nici scheme, nu îți trebuie nimic să marchezi măcar 15 puncte într-un sfert. Meciul acela este istorie. Nici nu vreau să mă gândesc la el. Lipsa dorinței de a juca nu o pot înțelege. Nu am cum. Să ai șansa să arăți lumii ce poți și ca răspuns să fii indiferent, pentru mine, din punct de vedere sportiv, e sinucidere curată”, a declarat Adi Roșu, pentru csmtargujiu.ro.

Deși este conștient că va fi un meci foarte greu contra liderului, Adi Roșu speră ca jucătorii săi să-și schimbe atitudinea în privința meciul cu Steaua: ”Meciul cu Steaua este unul fără miză. Steaua are un lot pregătit pentru a promova în Liga Națională, dar noi ne vom face planul de joc și vom vedea pe parcursul meciului cum ne vom prezenta. Dacă atitudinea va fi identică cu cea de la Timișoara, atunci ne așteaptă un mega eșec”.

Meciul contează pentru etapa a 8-a și va începe la ora 18:00.

Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: