Sprijin pentru două familii din Tismana rămase sub cerul liber

Autoritățile și comunitatea din Tismana se mobilizează din nou să sprijine două familii care au rămas sub cerul liber după ce casa în care locuiau a fost făcută scrum. Primarul Petre Remetea a făcut apel pe Facebook la oamenii cu suflet mare să ajute familiile să repare casa în timp record. 

Casa în care locuiau cele două familii a luat foc din senin. Totul a fost distrus în incendiu, iar autoritățile caută voluntari și materiale de construcții ca să refacă locuința cât mai repede. 

„Acum în prag de iarnă familia domnului Geacu Constantin a rămas fără un acoperiș deasupra capului. Ca de fiecare dată când sunt cazuri de acest gen în orașul nostru și de această dată am hotărât să mă implic și să ajut la reconstrucția acestei case distruse de foc ca să o refacem în timp record având în vedere că în această casă locuiesc 2 familii și un îngeraș de domnișoară de câțiva anișori. 

Ca să pot reuși acest lucru am nevoie și de ajutorul dumneavoastră și de aceea vă rog pe toți și pe fiecare în parte din puținul dvs să  donați orice sumă de bani sau materiale de construcții și să fiți alături de mine și familia Geacu in aceste momente foarte grele să putem reface toate distrugerile și să se poate reîntoarce în casa dumnealor până începe iarnă. Avem foarte  mult de lucru la această casă, dar vom reuși”, e mesajul primarului din Tismana, Petre Remetea.

Nu e prima dată când comunitatea se implică după astfel de evenimente. O familie rămasă fără casa recent renovată a fost ajutată de localnici și autorități să o refacă în timp record. În doar două săptămâni, a fost pus un acoperiș nou, iar familia s-a putut întoarce acasă.

Vizualizări: 615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: