Sindicaliștii din DSP, discuții la Prefectură după o săptămână de proteste

Abia după o săptămână de proteste, subprefectul de Gorj, Mihai Istrate, anunță că se va întâlni, joi, cu sindicaliștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Istrate a trasmis că vrea să asculte ce supărări au salariații din Sănătate Publică Gorj care protestează de o săptămână. 

„În calitatea mea de subprefect, am observat cu atenție protestele spontane ale angajaților Direcției de Sănătate Publică Gorj, membri ai sindicatului HYGEEA, care se desfășoară de 6 zile. Înțelegem importanța preocupărilor și revendicărilor lor și considerăm că dialogul este esențial pentru găsirea celor mai bune soluții. Prin urmare, am decis să-i convoc pe reprezentanții sindicatului HYGEEA din cadrul DSP Gorj pentru o întâlnire în care sa abordăm discuții pe tema revendicărilor protestatarilor. Aceasta va avea loc joi, la ora 10:00, la sediul prefecturii. Scopul întâlnirii este de a asculta nemulțumirile și sugestiile lor și de a colabora pentru a aborda eficient problemele cu care se confruntă”, a transmis subprefectul județului Gorj, Mihai Istrate.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: