Probleme la Edilitara. „Nu vă lăsați duși de nas!”

Sindicaliștii din cadrul societății Edilitara, aflată în subordinea Primăriei Târgu Jiu, atrag atenția autorităților să facă demersuri astfel încât salariații să nu fie afectați de ordonanța austerității. 

Sindicatul Liber Edilitara a anunțat, într-un comunicat de presă, că supărările salariaților au ajuns până la premierul Marcel Ciolacu.

“În urma intrării în vigoare a legii „austerității”, lege ce afectează direct pe toți angajații societății Edilitara Public, mai.exact veniturile acestora, reprezentanții Sindicatului Liber Edilitara au demarat un plan de acțiune, în vederea soluționării problemei, pentru ca lucrătorii noștri să nu fie afectați. Ieri, 21.11.2023, am făcut o solicitare către conducerea unității, pentru exprimarea punctului de vedere și conștientizarea gravității situației. Dorim de la aceștia să se îndrepte către autoritatea tutelară, Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu, care să realizeze un document oficial, ce trebuie înaintat Guvernului României. Aceștia, reprezentații guvernului, sunt cei ce au elaborat legea ce ne afectează pe toți, iar ei trebuiă să înțeleagă impactul negativ pe care o are această lege asupra oamenilor.

Astăzi, 22.11.2023, am avut o întâlnire de urgență cu președintele Federației „Cartel Alfa”  Gorj, Alin Munteanu, succedată de o videoconferință avută cu Bogdan Hosu, președintele național al Cartel Alfa, confederație cu peste 1 milion de membri. Acesta a luat legătura cu Marcel Ciolacu, premierul României, și i-a atras atenția asupra acestei probleme reale, dar și a faptului că această lege contravine contractelor colective de muncă. Vom ține la curent toți colegii din societatea Edilitara Public, cu privire la demersurile noastre și îi asigurăm de tot suportul. Nu vă lăsați duși de nas de unii sau de alții, care mimează că vin în sprijinul nostru, dar de fapt caută să apere interesul propriu și fiți pregătiți să acționăm împreună, pentru drepturile noastre!”, a transmis, pe Facebook, Sindicatul Liber Edilitara.

Vizualizări: 2,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: