Serviciul Județean de Ambulanță face angajări!

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a scos la concurs 3 posturi de șofer. Conducerea instituției caută personal care să lucreze pe autosanitare de tip I, respectiv II. Toți cei interesați de aceste posturi pot să își depună dosarele de candidați în perioada 27 iulie-10 august.

Conform anunțurilor postate pe site-ul instituției, a fost scos la concurs un post de șofer pentru autosanitară II și două posturi de șofer pentru autosanitară I. Toate cele trei sunt pe perioadă nedeterminată. Viitorii candidați trebuie să aibă absolvit cel puțin liceul, dar și un curs de ambulanțier. În plus, pentru cele două posturi de șofer autosanitară I, doritorii trebuie să dețină permis de conducere pentru categoriile B și C, să aibă 6 ani vechime ca șofer profesionist sau 3 ani ca șofer de autosanitară II. Pentru postul de șofer autosanitară I se cer aceleași studii, dar doar o vechime de 3 ani ca șofer profesionist.

Mai multe detalii condițiile de participare, dar și despre calendarul de concurs, se pot obține direct de pe site-ul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. 

Vizualizări: 3,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: