Se prelungesc înscrierile pentru BAC

Înscrierile pentru examenele de Bacalaureat şi Evaluarea Naţională se vor prelungi până pe 16 iunie, dată la care toţi elevii trebuie să aibă situaţia şcolară încheiată, a anunţat ministrul Educaţiei, Ligia Deca, relatează Agerpres.

„Aşa cum ştiţi, conform calendarului actual, pe 13 iunie ar fi trebuit să se termine perioada de încheiere a situaţiilor şcolare pentru clasa a VIII-a şi pentru clasa a XII-a sau clasa a XIII-a la seral şi frecvenţă redusă. Această dată se va prelungi până pe 16 iunie. În cazul celorlalte clase nu se impun în acest moment modificări, ele având cursuri până pe 16 iunie.

Practic, în acest moment, toate clasele, toţi elevii, până pe 16 iunie, trebuie să aibă situaţia şcolară încheiată. La fel, înscrierile pentru Bacalaureat şi pentru Evaluarea Naţională se vor prelungi până pe 16 iunie”, a spus Ligia Deca.

Ministerul Educației anunțase, joi, că situația școlară a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a se va putea încheia până la data de 13 iunie, iar înscrierea la examenele de Evaluare Națională 2023 și Bacalaureat se prelungește tot până pe 13 iunie.

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: