Se închide o afacere într-un oraș din Gorj. Ultimul mesaj: ”Să ieșiți la vot”

Un antreprenor din Motru își închide porțile, acuzând ”ajutor” din partea autorităților. Clubul ”La Academie”, cu o vechime de 29 de ani, organizează pe 10 februarie ultima petrecere. Acuzațiile îndreptate spre autorități sunt grave, dar primarul Cosmin Morega nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

”Se pare că nu am cotizat la partid”, începe anunțul pe pagina de facebook. Sunt probleme cu clădirea, dar au fost acumulate multe datorii. În plus, este o continuă stare de conflict cu primăria. 

”Nu, nu e o gluma proasta, se pare ca nu am “cotizat la partid”, drept urmare, La Academie, locul emblematic al orașului își deschide pentru ultima data ușile in fata voastra, in weekendul 9-10 Februarie. (...)

Timp de aproape 29 de ani, acest club a fost scena unor momente de fericire intense pentru mulți dintre cei care ne-au trecut pragul. Aici mulți au cântat și au dansat până în zori, refuzând să plece acasă. A fost un loc în care ne-am trăit toate stările sufletești, de la bucurie și euforie, la tristețe și melancolie și până la stări mai puțin glorioase. 

Această afacere a rezistat cu demnitate și lupta împotriva tuturor răutăților și abuzurilor primite din partea autorităților, oferind fericire mulțimii și devenind un loc emblematic pentru Motru, pentru ca pe voi, cei care ne treceti pragul, v-am pus pe primul loc. 

Bineînțeles ca aceste mari petreceri nu s-ar fi putut organiza fără “ajutorul” Autoritățile locale, care ne au fost ca un junghi in coaste in de a lungul anilor (Primaria Municipiului Motru, Politia Locala Motru și tot cei implicați, coordonați, bineînțeles, tot din vârful piramidei de la conducerea orașului). Printr-un schimb de pase in care mingea a fost cladirea in care ne aflam, un schimb intre administratorii clădirii și primărie, prin hotărârea căreia au vrut sa stingă lumina unicului loc de distracție și dans din orașul Motru”. 

La final, este făcut un apel la vot. 

”Vă mulțumim din nou că ne trimiteți acasă pentru ultima dată, pentru ca ati distrus nu doar o afacere care a rezistat aproape 3 decenii, ci și pentru zdrobirea speranței și încălcarea libertății tuturor tinerilor din oraș. 

Poate acesta să fie un semnal de alarmă pentru toți tinerii din Motru, trimiși acasă după bunul plac al primăriei și al poliției, chiar și în zilele libere, in weekenduri și de sărbători, intr-o țara democrata. Sa ieșiți la vot!”! 

Vizualizări: 13,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: