Problema facturilor neplătite persistă la UATAA Motru

UATAA Motru, furnizorul de agent termic pentru locuitorii din zonă, a emis o avertizare către asociațiile de proprietari cu privire la situația financiară dificilă. Furnizorul reamintește comunității că buna funcționare a sistemului depinde de modul în care asociațiile de proprietari își onorează obligațiile financiare față de furnizor.

Asociațiile de proprietari înregistrează cele mai vechi datorii din țară, iar plățile efectuate sunt mult sub nivelul necesar. Furnizorul aduce în atenție o sumă de doar 73.383,75 lei achitată în săptămâna 01.02.2024-08.02.2024, evidențiind că aceasta nu acoperă nici măcar o zi de funcționare a sistemului.

„Precizăm faptul că unitatea noastră, spre deosebire de alte sisteme de căldură centralizate din țară, a reușit să asigure în această iarnă o funcționare continuă și la parametrii foarte buni, deși exploatează cea mai veche instalație din ţară(1967), în care autoritatea locală nu a făcut nici o investiție si pentru care a fost acordată cea mai mică subvenție locală din tarǎ. Facem apel la Asociatiile de Proprietari să conștientizeze responsabilitatea pe care o au în funcționarea agentului termic și sa ia măsurile legale pentru recuperarea datoriilor și achitarea facturilor restante”, transmite Dorel Drăghici, director la UATAA Motru.

 
 
 
 

Vizualizări: 788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: