Se caută administratori pentru un teren de tenis de câmp într-o comună din Gorj

O familie din comuna Bălești caută persoane dispuse să administreze și să întrețină un teren de tenis de câmp. În schimb, proprietarii doresc ca cei care se folosesc de teren să suporte cheltuielile de funcționare.

Terenul este în satul Tălpășești și a fost construit acum câțiva ani, atunci când fiul proprietarilor practica tenisul și avea nevoie de un loc unde să se antreneze. Între timp, băiatul a renunțat la acest sport, iar cei care l-au construit nu vor să permită degradarea investiției lor.

"Băiatul a fost pasionat de tenis de câmp și a practicat acest sport pentru o perioadă, dar a renunțat. Noi l-am construit pentru el, ca să aibă un loc unde să se antreneze. Eu nu vreau să obțin niciun fel de profit de pe acest teren, dar nu pot să-l las să se degradeze. Este independent de proprietatea noastră, are intrare separată, dar nu avem timp să ne ocupăm de el și să-l întreținem. Eu caut pe cineva care să-l administreze, să-l utilizeze, dar în același timp să-l și întrețină", spune Irina Marinescu.

Proprietarii terenului nu doresc bani de la cei care vor să se ocupe de el. "Având zgură pe jos, se degradează foarte ușor. Nu mai este folosit de câțiva ani, deoarece fiul meu nu mai joacă. Nu vreau chirie, nu vreau nimic, doar să plătească cheltuielile de funcționare, adică factura la apă, deoarece are utilitățile trase și curentul electric consumat la nocturnă. Îmi pare rău să se deterioreze degeaba. De un an încercăm să găsim pe cineva care să-l folosească și să-l întrețină", a mai spus Irina Marinescu.

Vizualizări: 1,978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: