Șapte posturi de medici, scoase la concurs. Vezi pentru ce specializări!

Este nevoie acută de medici în județul Gorj! O dovedește și faptul că unitățile spitalicești organizează concursuri de recrutare ca pe bandă. În prezent, Spitalul Municipal Motru are publicate nu mai puțin de șase posturi pentru care se caută specialiști. De asemenea, și Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești are nevoie de un medic primar de specialitate obstetrică-ginecologie. 

Conform anunțului publicat de Spitalul municipal Motru, în perioada următoare se încearcă ocuparea posturilor de medic specialist, specialitatea oftalmologie, gastroenterologie, urologie, cardiologie, medicină internă, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice. Toți candidații vor avea de trecut o selecție a dosarelor, o probă scrisă și una practică. 

În ceea ce privește anunțul de angajare, postat de Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, acesta va consta tot în trei probe. Selecția de dosare va avea loc în 20 februarie, proba scrisă este programată în data de 26 februarie, iar proba practică va fi pe 29 februarie. Candidatul care va obține postul va lucra ca medic primar specialitate obstetrica-ginecologie în cadrul cabinetului de planning familial.

Vizualizări: 1,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: