CSM Târgu Jiu a ajuns la un număr impresionant de angajați!

Clubul Sportiv al Primăriei Târgu Jiu a ajuns la un număr record de angajați, majoritatea fiind la echipele de seniori, de handbal și baschet. În timp ce primarul Marcel Romanescu numără doar angajații din birouri, și anunță că sunt doar șapte angajați, clubul publică pe site-ul oficial un număr de aproximativ 40 de persoane, neincluzând aici și pe cei care au contract cu clubul dar nu apar pe site-ul oficial.  

CSM Târgu Jiu a ajuns la cinci ani de la demararea activității iar numărul de persoane angajate la club a crescut an de an. Pe lângă personalul administrativ, angajat cu contracte de muncă, la club sunt zeci de persoane care au contracte de activitate sportivă, care sunt tot un fel de contracte de muncă speciale pentru sportivi, iar salariile pot depăși cu mult un salariu minim.

Cu aceste tipuri de contracte apar în organigrama clubului publicată pe site-ul oficial, un număr de 40 de persoane. 

Primarul Marcel Romanescu nu a aflat că numărul de angajați a crescut de la înființarea clubului, când erau probabil doar șapte, iar clubul avea, în 2019, doar doi antrenori angajați. 

„CSM Târgu Jiu rămâne surpriza frumoasă a sportului din Gorj, chiar dacă rezultatele din EHF nu sunt spectaculoase. ...  Să nu uităm că este vorba de un club cu un buget mic, cu 7 angajați, înființat în urmă cu doar doi ani”, a scris, printre altele edilul, pe pagina de facebook, după ce echipa de handbal feminin a pierdut cel de-al patrulea meci din Grupele EHF și în anul în care clubul va aniversa cinci ani de la înființare. 

Revenind la angajații clubului, majoritatea sunt cu contracte de activitate sportivă, antrenori sau personal auxiliar sportiv, doar personalul administrativ având contracte de muncă.

La secția de handbal, conform organigramei clubului, sunt unsprezece angajați, șapte numai la echipa feminină de handbal senioare și încă patru angajați și la echipele de tineret, juniori și junioare: 

1.Andrieș Liviu – antrenor principal

2.Enache Andrei – antrenor secund

3.Albici Grigore – antrenor cu portarii

4.Tocaru Petre – maseur

5.Cîrciumaru Radu Filip – kinetoterapeut

6.Dobre Marcel – kinetoterapeut

7.Țichelea Gabriela-Manuela – Cercetător în educație fizică și sport.

8.Florentin Stali – kinetoterapeut la echipa de tineret

9.Pagnejer Paula-Iuliana – antrenor junioare 3

10.Popescu Valentin – antrenor juniori 3

11.Radu Costel – antrenor juniori 4 

La secția de baschet sunt 10 angajați, șase la echipele masculine de seniori din LNBM și Liga 1 și alți patru la echipele de juniori:

1.Kresimir Basic – antrenor principal

2.Alionescu Claudiu – antrenor secund

3.Gliga Alexandru – antrenor secund

4.Alin Drondoie – kinetoterapeut

5.Patrick Toma – kinetoterapeut

6.Roșu Adrian – antrenor principal echipă de seniori Liga 1

7.Bratoloveanu Răzvan – antrenor  juniori U 15

8.Popescu Carlos – antrenor juniori U 14

9.Popescu Toma – antrenor juniori U 13

10.Răuț Ion-Laurențiu – antrenor junioare U 15

Secția de fotbal, ultima înființată, are și aceasta șapte antrenori la grupele de copii și juniori iar alți patru antrenori sunt la secțiile de sporturi individuale:

1.Poenaru Alin – antrenor 

2.Popete Florin – antrenor 

3.Vintilescu Sorin – antrenor

4.Popescu Adrian -  antrenor 

5.Trofin Cătălin – antrenor 

6.Găman Mario – antrenor

7.Staicu Dan Bobi – antrenor

Pe lângă aceștia clubul primăriei a mai angajat și patru antrenori la secțiile de sporturi individuale:

1.Bură Ion – antrenor atletism

2.Gorjanu Mădălin – antrenor lupte libere

3.Gănănău Petrișor – antrenor box

4.Motorga Gheorghe Adrian – antrenor box

Alături de aceștia își mai desfășoară activitatea la clubul primăriei, fără a apărea și în organigrama de pe site-ul oficial un ofițer de presă și un responsabil cu site-ul oficial.

Angajații cu carte de muncă sau funcționarii publici, cei șapte despre care vorbește primarul Marcel Romanescu, sunt cei de la birourile clubului, adică directorul Bălăeț Robert, șeful de serviciu Ilieș Dan Antoniu, Bunea Irina Lavinia – Consilier Juridic la Compartimentul Juridic și Resurse Umane,  Vaida Mariana și Mihai Vâlceanu – Inspectori de specialitate  la Compartimentul economico-financiar și administrativ, Bistriceanu Dan Valentin – Magaziner și Constantinescu Cristian – Consilier la Compartimentul Organizare, Relații Publice, Imagine.

Prin comparație cu clubul primăriei, Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, cel mai vechi club al Gorjului, cu rezultate impresionante an de an, nu are mai mult de cinci antrenori angajați și cam la fel și personal administrativ. 

Galerie foto





Vizualizări: 2,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: