S-au despărțit de ucraineanul Agafonov

CSM Târgu Jiu a anunțat miercuri încheierea raporturilor contractuale cu baschetbalistul ucrainean Andriy Agafonov. Oficialii grupării gorjene au precizat că s-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

Conducerea echipei de baschet a CSM Târgu Jiu a ales să se despartă de pivotul din Ucraina, fiind vorba de un acord comun asupra rezilierii contractului. „CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu baschetbalistul ucrainean Andriy Agafonov. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 15 februarie 2023. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Andriy Agafonov pentru efortul depus în tricoul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu şi îi urează mult succes în continuare. Mulţumim, Andriy Agafonov!”, a fost anunțul oficial al clubului.

Agafonov nu se afla de mult timp la Târgu Jiu dar nu a reușit să se facă plăcut suporterilor echipei, nici rezultatele muncii sale pe teren nefiind cele așteptate. A jucat în total în 17 meciuri pentru CSM Târgu Jiu și a reușit o medie 6,8 puncte.

Vizualizări: 327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: