Rușeț: Unii sunt foarte supărați pe mine

Șefii din Complexul Energetic Oltenia fac lista cu neajunsurile din cariere și termocentrale. De o lună, mai mulți oficiali din companie au fost trimiși să afle care sunt problemele cu care se confruntă oamenii din producție. Pornind de la transportul lor către locul de muncă și casă, până la echipament de protecție ori condițiile din băi ori vestiare. Unii șefi de subunități au fost prinși pe picior greșit, a explicat Ion Rușeț, consilier al Directoratului companiei.

“Mi-am atras antipatii. Unii sunt foarte supărați pe mine”, a adăugat Ion Rușeț, care a mai explicat că administrația vrea să afle care sunt problemele angajaților din producție. „Administrația își dorește o radiografie a situației la nivelul întregii companii. Domnul președinte e deschis să remedieze aceste situații. A participat la ultima ședință de Securitate și Sănătate în Muncă, ținută la Turceni. Acolo a luat act de problemele ridicate de reprezentanții lucrătorilor”, a declarat Rușeț, la Radio Infinit.

Rușeț a dat de înțeles că unii directori din teritoriu nu și-ar face datoria și s-au plâns că n-au avut bani, dar nici nu ar fi cerut. Multe probleme, în special, la vestiare ori băi sau centrale au fost remediate și de sindicaliști, din fondurile proprii, mai recunoaște Rușeț.

„Am trecut cel puțin o dată în fiecare subunitate în ultima lună și jumătate. Nu am atras simpatia unor șefi. Sunt ferm convins că am atras antipatiile unor șefi ori de la sindicate. Există câte un director care e responsabil de aceste condiții din fiecare subunitate. Unii sunt foarte supărați pe mine, că eu am fost președintele acestei comisii. Sunt situații când apar imagini cu băi, vestiare, care n-ar trebui să fie la o subunitate, din păcate. Unii mi-au spus că n-au avut fonduri. Dar în alte zone de ce au fost fonduri?”, s-a întrebat Ion Rușeț.

Vizualizări: 3,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: