Romanescu, după demisia lui Adrian Tudor: Și eu am fost în această situație

Primarul Marcel Romanescu demonstrează încă o dată că nu a uitat umilința din 2016, când nu a fost lăsat să candideze pentru Primăria Târgu Jiu. Compară această situație cu cea prin care trece acum viceprimarul Adrian Tudor căruia i s-a promis că va fi susținut să candideze din partea PSD, dar partidul s-a răzgândit. “Cred că era ultima mea șansă la acea vreme să plec din PNL”, a spus Marcel Romanescu.

Când a aflat că viceprimarul Adrian Tudor și-a dat demisia din PSD, primarul Marcel Romanescu s-a bucurat că totul s-a întâmplat chiar la revenirea sa la primărie și nu în perioada cât a fost în izolare. Odată ce și-a dat demisia din partid, Adrian Tudor va pierde atât mandatul de consilier local, cât și funcția de viceprimar. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în cadrul următoarei ședințe de Consiliu Local.

„Eu trebuie să-i mulțumesc lui Adrian Tudor că a luat această decizie acum și nu când eu și celălalt viceprimar eram în autoizolare. Ne punea într-o situație nu tocmai plăcută dacă demisiona atunci din PSD. Odată cu demisia dintr-o formațiune politică, îți pierzi și calitatea de consilier local și cea de viceprimar. Nu știu când se va întâmpla acest lucru. Cele cinci zile cât a fost la coordonarea activității din cadrul primăriei”, a declarat primarul Marcel Romanescu, la Radio Accent.

Aceasta a și fost, de altfel, ocazia ca Marcel Romanescu să-și amintească din nou episodul din 2016 când a fost scos din cursa pentru primărie înainte de vreme. “Și eu, în 2016, am fost în situația în care este acum Adrian Tudor, când PNL și-a bătut joc de șansa de a câștiga Primăria din 2016, nu în 2017. Trebuie să recunosc că am avut foarte multe oferte cum cred că are și acum Adrian Tudor, dar nu am mai părăsit PNL. Cred că era ultima mea șansă la acea vreme să plec din PNL mai ales că mi se făcuse o mare, mare nedreptate cum cred că i s-a făcut și lui Adrian Tudor în acest moment. Sunt sigur că nu va rămâne în afara politicii. Sigur va fi angrenat într-o formațiune politică. Baftă nu pot să-i urez”, a mai spus edilul.

Vizualizări: 2,887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: