Și-a lansat candidatura la Poarta Sărutului. Fost ministru: Buturuga mică răstoarnă carul mare

Horațiu Guță și-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Târgu Jiu. Acesta va candida din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), iar evenimentul a avut loc, vineri, la Poarta Sărutului din Parcul Central Târgu Jiu.

Horațiu Guță este un antreprenor ce s-a născut la Târgu Jiu, iar acum s-a hotărât să preia frâiele orașului. Alături de noul candidat care intră în lupta electorală din toamna acestui an a fost și Andrei Gerea, fostul ministru al economiei în guvernele PSD-ALDE. Acesta spune că-l susține pe Guță și speră la o schimbare în orașul lui Brâncuși. ”Buturuga mică răstoarnă carul mare”, a mai spus ministrul.

”Partidul Puterii Umaniste (social-democrat) încearcă un demers curajos. Este vorba despre afirmarea pe scena politică, fiind un partid cu viziuni puternice pentru cetățeni. Mă bucur că avem aici un coleg curajos și ambițios. Este adevărat că avem partide mari și consacrate, dar, din păcate, viața ne-a arătat că nu e suficient să ai un partid puternic în spate dacă nu ai oameni și susținere. Îi doresc să câștige primăria și să aibă succes”, a spus Andrei Gerea la Târgu Jiu, în cadrul lansării candidaturii lui Horațiu Guță.

”Nouă pași pentru Târgu Jiu” este denumit proiectul lui Guță. ”Am un proiect pentru Târgu Jiu. Suntem la începutul unui drum și sperăm să nu fim o apariție trecătoare. Vom realiza lucruri importante pentru județul Gorj și pentru Târgu Jiu. M-am întors acasă plin de energie. Obiectivul principal pe care-l am este de a transforma administrația publică. Astfel, funcționarul public să înțeleagă de ce este acolo și să fie în sprijinul cetățeanului”, a transmis Guță.

Vizualizări: 4,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: